Menu 

Speciale elementen

Naast het leveren van een groot programma gestandariseerde betonproducten is Kijlstra tevens leverancier van allerlei speciale producten.

Betonproducten zijn in alle vormen en uitvoeringen te produceren, waarbij de enige beperking het transport over de weg of het water kan zijn, alsmede de opstelmogelijkheid van de kraan op de werkplek.

Speciale producten met gewichten boven 50.000 kg zijn geen uitzondering meer. Natuurlijk kunnen ook uw ideeën nader worden uitgewerkt.

Stuwwanden

Stuwwanden

Schermafbeelding 2014-08-29 om 15.04.32

Stuw KSU

Stuw KSU

De Kijlstra Stuw-Unit is ontwikkeld uit de vraag om de RVS Kantelstuw te combineren met de betonnen bak van de Stuw Klep.
De aandrijving, die is opgenomen in de betonwanden, is ongevoelig voor vuil. De Stuw-Unit bezit geen uitstekende, beweegbare delen.
De functionaliteit van de Stuw-Unit is optimaal, en wordt gebruikt om bovenstrooms het waterniveau op het streefpeil te handhaven. Daartoe kan de bediening handmatig worden uitgevoerd, maar ook een elektrische aandrijving is eenvoudig te monteren.
Schermafbeelding 2014-08-29 om 15.05.55
Bergbezinkriool

Bergbezinkriool

Het bergbezinkriool wordt samengesteld uit een externe- en interne prefab overstortput met daartussen één of meerdere rioolstrengen met een maximale diameter van Ø2200 mm.

Schermafbeelding 2014-08-29 om 15.07.15