Menu 

Overstortput, Spankerenseweg Dieren

Op 6 april 2018, hebben wij in opdracht van Combinatie Traverse Dieren, een overstortput geleverd aan de Spankerenseweg in Dieren.

Deze overstortput, met een afmeting van 5,5 x 7,5 meter en een gewicht van 80.500 kg, is door middel van speciaal nachttransport geleverd en ’s morgens om 08.30 uur door de firma Dostal Wegenbouw uit Vorden geplaatst.

De Traverse Dieren wordt in opdracht van de provincie Gelderland aangelegd. Dit project behelst de reconstructie van de provinciale weg N348 en het stationsplein in de Gelderse plaats Dieren. Doel van dit omvangrijke infrastructurele project is de realisatie van een betere doorstroming van verkeer en een veilige stationsomgeving.
De uitvoering omvat de bouw van een lange tunnelbak, een fietstunnel en de bundeling van weg en spoorlijn aan de westkant van Dieren. Tevens wordt een nieuwe brug over het Apeldoorns Kanaal gerealiseerd. Deze brug verbindt Dieren en Spankeren met elkaar en vormt ook voor het aanliggende bedrijventerrein een belangrijke ontsluiting.

IMG-20180409-WA0023