Menu 

Over ons

Kijlstra Riolering is leverancier van complete rioleringssystemen van beton.

Wij zijn gevestigd in Drachten (Friesland), productie / kantoor, tevens is er een verkoopkantoor in Vianen (Utrecht)

We hebben een uitgebreid programma buizen uit eigen productie. Onze BlueTube buizen zijn leverbaar in de diameters 300 – 1000 mm, zowel in ongewapende als in gewapende uitvoering. Vanaf diameter 1250 – 2200 mm leveren wij alleen in gewapende uitvoering.

Onze infiltratiebuizen blijven gegarandeerd functioneren zonder dat daarvoor reiniging of onderhoud nodig is. Uniek voor de buizen is onze EasyLock-verbinding die tot 10 m1 waterdicht is. Door de zelfsmerende glijflap is insmeren met glijmiddel niet meer nodig.

Onze buizen en putten worden allemaal gemaakt van zelfverdichtend beton met monoliet gestort stroomprofiel. Dit garandeert een optimale maatvastheid en sterkte, gecombineerd met een strakke afwerking. Het modulaire systeem garandeert een snelle leveringsservice. Binnen de elementen leveren wij elke vorm en afmeting waarbij het transport de enige beperkende factor is. Ook hier garandeert de toepassing van zelfverdichtend beton een optimale kwaliteit en afwerking.

Hiernaast leveren wij nog vele andere producten: onder andere de bekende Kijlstra Stuw Unit, veeroosterbakken, duikers en uitstroombakken.